SER samarbetar med IDG

  • 4 sep 2020

Prova IDG Pro för att läsa all vår journalistik kostnadsfritt i en månad!

SER inleder samarbete med IDG – ett av världens ledande företag inom tech och IT. Samarbetet innebär exklusiva erbjudanden för dig som medlem hos SER.

IDG Pro är ett medlemskap för dig som delar vår ambition att driva på en bättre teknikanvändning i Sverige. Som vill göra svenska it-proffs, företag och organisationer ännu bättre på att använda modern teknik och dra nytta av digitaliseringens fördelar.

Få tillgång till all journalistik och innehåll från sajterna Computer Sweden, Techworld, CIO Sweden, IDG.se, M3, PC för Alla och MacWorld. Håll dig uppdaterad, kommentera och diskutera. Du får också Pro-nyhetsbrev med relevant utvalt innehåll.

SER i samarbete med IDG erbjuder inom kort dig som medlem hos SER, att testa IDG Pro kostnadsfritt i en månad, och därefter ta ställning till om du vill bli Pro-medlem i ett år med hela 65% rabatt. Rabattkod och mer information får du i kommande nyhetsbrev.

Det här ingår i IDG Pro:

All journalistik från sajterna Computer Sweden, Techworld, CIO Sweden och IDG.se

Vi håller dig uppdaterad, avslöjar stora nyheter, och ger dig aktuella it-trender.

• Allt innehåll från sajterna M3, PC för Alla och MacWorld .

Tester, guider och fördjupning inom datorer, mobiler och konsumentteknik.

• Bättre läsupplevelse

Snabbare sajt med färre annonser.

• Exklusivt nyhetsbrev

De bästa artiklarna och de viktigaste nyheterna.

• Kommentarsfunktion

Diskutera, nätverka och dela erfarenheter med andra it-proffs.

• Medlemsråd

Dela din expertis med redaktionen, bidra till en mer relevant journalistik.

Som ett alternativ kommer du istället kunna välja IDG Plus Extra för att ta del av allt vårt innehåll på endast konsumentsajterna M3, PC för Alla och MacWorld i 1 år för 589 kr. Här ingår också vpn och säkerhet med F-Secure TOTAL (värde 849 kr) samt just nu trådlösa hörlurarna JBL Tune 700 BT (värde 1 000 kr).

IDG Plus är tjänsten för dig som vill ta del av mer fördjupat redaktionellt innehåll från M3, PC för Alla och MacWorld. Som medlem surfar du också på en snabbare och renare sajt utan banners samtidigt som du får tillgång till unika funktioner som möjlighet att spara artiklar och kommentera innehåll direkt på sajten.

Mer information kommer!