Höstmöte och SER Prize

  • 27 okt 2018
  • Höstmöte, Möte, SER-Junior-Prize, SER-Prize

image: Höstmöte och SER Prize

Inbjudan till Höstmöte och utdelning av SER Prize


Hej

Härmed vill vi bjuda in dig till SER Höstmöte som äger rum torsdag den 8 november i Stockholm. Vid höstmötet sker genomgång av föreningens verksamhet och ekonomi. Beslut ska tas om medlemsavgift och budget för 2018.

Efter höstmötet som beräknas hålla på max 30 minuter genomför vi prisceremonin och lyssnar till presentationer från årets SER Prize- och SER Junior Prize vinnare.

Årets SER Prize för aktningsvärt ingenjörsarbete har tilldelats CELLINKs Software och Production teamet för utvecklingen av CELLINK Bio-printer.

SER Junior Prize för årets bästa examensarbete har tilldelats Lukas Mared för hans arbete Dual-band Antenna Feed Solution for 5G.
Arbetet undersöker möjligheterna av att använda en dual band/dual polariserad antennmatning till parabolantenn för basstations backhaul. Ett potentiellt viktigt bidrag till en positiv utveckling av 5G.

Anmälan:

Anmälan görs senast måndag den 6 november.

Datum: torsdag 8 novmber 2018
Tid: 18.00-20.00
Plats: Studentpalatset
           Norrtullsgatan 2
          113 29 Stockholm

Efter mötet och prisutdelningen bjuds samtliga medlemmar in att till självkostnadspris delta i föreningens höstmötesmiddag och fortsatt firande av SER Prize-vinnarna.
Kostnaden för middag (tvårättersmiddag + ett glas vin/öl) är det av föreningen subventionerade priser 300kr/person (100/person för student medlemmar) och den genomförs på en restaurang i närheten av studentpalatset på Odenplan.

Om man vill hitta dit själv är adressen:
Vegagatan 15
113 29 Stockholm