Studiebesök till Propellerheads

  • 6 okt 2017

image: Studiebesök till Propellerheads

SER har blivit inbjudna till ett studiebesök hos den inom musikindustin högt repekterade firman Propellerhead Software.

Vi kommer att besöka deras kontor/lab/studio på Södermalm. Propellerhead Software utvecklar den i musikindustrin högt respekterade mjukvaran Reason. Dom är kända för att kunna emulera alla synthar och effekter värda namnet. Vi kommer att träffa produktchefen för deras storsäljande (miljontals användare) mjukvara Reason som den 25 oktober dessutom släpps i version 10.0 .

För den mjukvarutvecklingsintresserade kommer Propellerheads CTO/VP Engineering Magnus Berger att berätta om utvecklingen av deras egna spjutspets pluginformat för synthar och effekter.

Vi kommer att visas runt i deras spännande lokaler där det bland annat kan beskådas en mycket stor samling av gamla hederliga analogsynthar.

Alla medlemmar unga som gamla är givetvis välkomna. Skulle du dessutom vara intresserad/insnöad på kombinationen musik och mjukvarutveckling i t.ex C++ så är detta studiebesök ett unikt tillfälle som inte får missas.

Vi samlas i utanför Propellerheads ingång Hornsgatan 168 klockan 18.00 och kommer vara hos Propellerheads ca två timmar.

Mer information finns på Propellerhead Softwares hemsida www.propellerheads.se

Datum: 2017-10-31
Tid: 18:00-20:00
Plats: Hornsgatan 168
117 34 Stockholm