ICIN Conference

  • 30 sep 2014

SER bjuder in till ICIN Conference 17-19 februari. 

 

SER har nöjet att i samarbete med ICIN 2015 erbjuda våra medlemmar 20 % på deltagaravgiften till 2015 års ICIN konferens.

Är du intresserad av att skicka in ditt material till konferensen. Passa på innan deadline den 30 september 2014! Konferensen söker publikationer med tema:

  • Service Webification
  • Social Networks and Customer Relationship
  • Network IT‐isation
  • Internet of Things

Väl mött på 2015 års ICIN konferens.


Om ICIN (Direktöversatt från konferensens egna beskrivning på engelska)

ICIN-konferensen introducerades 1989. Den hålls nu på årlig basis och ICIN 2015 blir den 18e upplagan av konferensen. ICIN har stöd från IEEE ComSoc och alla artiklar som presenteras under konferensen kommer att inkluderas i ICIN 2015 Conference Proceedings som publiseras inom IEEE publikationsprogram för konferenser. Enstaka artiklar kommer att indexeras inom IEEE Xplores digitala bibliotek.

ICIN är ett forum för människor med ett seriöst intresse för telekom- och webtjänster samt service-arkitekturer. Konferensprogrammen skapas av en oberoende kommitté av industriexperter utav publikationer som skickats in från ledande strateger, ingenjörer och forskar från industrin, akademin och myndigheter i hela världen.En rigorös granskningsprocess garanterar ett banbrytande konferensprogram och ger en unik opartisk miljö för öppen och ärlig teknisk dialog inom området intelligenta kommunikationstjänster...

Läs mer om ICIN på konfensens hemsida.