Young Engineers Panel

  • 26 okt 2023
  • EUREL

image: Young Engineers Panel

EUREL söker driftiga ungdomar till Young Engineers Panel

 

Att bli medlem i YEP nätverk innebär att du får jobba med intressanta aktiviteter riktade till studenter och unga ingenjörer. Du bygger ett internationellt nätverk med likasinnade och får möjlighet lära känna personer från hela Europa.

I EUREL är vi engagerade i att hjälpa unga yrkesverksamma och framtida ingenjörer att utveckla sina färdigheter och skapa ett nätverk som kommer att hjälpa dem i deras karriär. Det är viktigt om vi vill ta itu med bristen på ingenjörer, och detta uppdrag är ett uppdrag som samlar alla våra medlemmar. För att uppnå detta uppdrag inrättades en EUREL Young Engineers Panel (YEP) och är för närvarande aktiv för att upprätthålla ett nätverk av unga professionella ingenjörer och studenter. Klicka på  för mer information.

Därför utökar EUREL sin satsning på studenter och unga yrkesverksamma.

Varje landsförening inklusive SER i Sverige skall utse två personer som skall vara medlemmar i YEP´s nätverk och de tre största evenemangen för YEP är att organisera och genomföra:

  • EUREL Young Engineer Seminar (YES)
  • EUREL International Management Cup (IMC)
  • EUREL Field Trip

Klicka på https://www.eurel.org/en/yep för mer information.

 

Om du är intresserad vilket jag hoppas och tror att du är, kontakta oss före slutet av november 2023.

Skicka ett email till jan.danielsson@ser.se och skriv om vem du är, hur vi når dig och varför du är intresserad av att delta i YEP.